Hej mitt i natten kåtisar ..

Måndags ledig o valde o chilla med er på olika sidor.. Har inte laggt tid till det så nu har ni fått hela natten tills nu o lite till..

Klagar verkligen inte, tänt massa ljus faktorer till mitt myss läge o min sköna stämnings läge.. Skön music i öronen , just nu Vibez Kartel .. Det krävs en viss talang att vara så rå och det låter så rätt i hans låtar…

Har i mitt liv endast hört 2st danshall osv fr hard core killarna från mina hemtrakter där låten inte leder till sex överhuvudtaget!!! Det kom snarare som en chock haha, Där sprack min förklaring till 100% säkra kortet om nån frågar vad de säger i spela roll låt… Brukar ja säga “du behöver inte förstå allt låten handlar mer mindre grovt om sex .. Så lyssna på grovet o dansa haha .. problem solved !! ähh 2gånger min förklaring håller hårt … Soca, danshall, grövre musik from the Islands haha…

Inte endast männen näääää!!! Spice i örat grovt snuskigt värre .. Ärlig talat varför inte alltid välja det mest intressenta ämnet att dansa till… Sverige har sin kultur det har vi med!! Gömmer inget under mattan brutala sex texter men det genomsyrar mentaliteten.. Filtrera inte målet grövsta ord i ett tjafs!! Inget finkänsligt men när problemen e ute går man vidare… Ingen slösar energi utan omtanke …

Kulturkrock till max haha !!

Snusk har funnits runt mig alltid typ .. Så den biten e så ingrodd o känns helt rätt i Sverige taggar ja ju en tendens hade ja skrämt iväg de flesta kan inte snacka så …

Ohh skit uppfortran primärt, sekundärt osv ger dig verktygen till att ta MASTERS i förföring o annat gott som leder till endast goda förutsättningar o njuta.. Det e allt innan i efter utan att kommit till avklädnings momentet— Djupa ting

Det kan ja sakna.. kan bli lite väl tort! Träffat nån här e d alltid nått o ignorera annars hade det inte funkat.. Synd !!

Karibianer tar nivån till skala hettttt!!! Men hade torkat ut får se till att det funkar .. Bla denna hobby … Intresserad av allt skönt o kan ge njutning *mums*

Men fuck drar min gräns … Varför känner vissa om vi ska ha sex BORTBLÅST !! fanns nått inte längre fucking avtäntande… Sånt märker man tydligt usch.. thats me

Mycket personligt delande inatt slutar med säker på att det du aldrig trodde du hade klarat omöjligt..

Nopp rätta motivationen reklam som ges kan man överaska sig själv … Glad överaskning när det händer WOW… Samspel